søndag den 25. november 2007

Konstruktivt forslag

God morgen Dragegruppe.

Jeg foreslår at vores forretningsmodel tager udgangspunkt i den tidligere (af mig selv) foreslåede idé om, at det skrotningsmodne hangarskib "Kitty Hawk" bliver anvendt som forsøgsopsætningsplatform for en "large-scale" Power-Kite/HighSky Energy i jetstrømmene øst for Island. Jeg mener at kunne huske fra gymnasietiden, at en dieselgenerator med ganske få forandringer vil kunne anvendes "omvendt" som en elektrisk turbine, så det vil give god mening at anvende lige netop dette hangarskib til et forsøg i denne skala.
Endvidere findes der allerede i dag på hangarskibet værkstedsfaciliteter og ekspertice indenfor både navigation, søfart, luftfart, termik samt lodret start og normal landing.

Jeg vil også foreslå at teksten til vores flyer tages direkte (husk kildeangivelse) fra indlægget: "WindPower for dummies". Omslaget skal på forsiden indeholde projektets nye fulde titel (PowerKite HighSky Energy...) og på bagsiden gruppens navne (who is left?).

2 kommentarer:

Morten Bülow sagde ...

Helt enig!!!

Sabrina sagde ...

konstruktivt og konkret! Tak for det Tim ;) Enig - men hvad er vi blevet enige om mht nyt navn? Bør vi holde en afstemning? ...